Klik hier voor een overzicht van onze online Open Dagen streams!

 

Fysieke open dagen zijn dit jaar helaas niet mogelijk. Om jouw als groep 7/8 leerling toch een zo goed mogelijk beeld te geven van onze school hebben wij een persoonlijke Open Dagen App ontwikkeld.

De app staat boordenvol informatie over de brugklas, ons onderwijs, de school en de docenten. Kortom: je kunt in de app alle informatie vinden die je nodig hebt om je te helpen bij het kiezen van jouw middelbare school.

Echte open huis beleving op 22 en 23 januari 2021

Kom jij op vrijdag 22 januari tussen 16:00 en 20:00 uur of op zaterdag 23 januari tussen 10:00 en 13:00 uur in onze app kijken dan kun je ook live workshops volgen, je vragen stellen middels WhatsApp en nog veel meer. Houd de app en onze website in de gaten voor de laatste updates omtrent de activiteiten die plaats gaan vinden tijdens het open huis.

https://www.youtube.com/watch?v=Gh3rGhLNknc

https://www.youtube.com/watch?v=dB2wlOmMMtI

Youtube Info-avond

De online informatieavond van 13 januari 2021 zit er op. Wilt u de presentatie rustig terugkijken klik dan hier:  https://youtu.be/wshkDJg9bbA

Op 27 januari om 19.00 u hebben wij nog een 2e online live informatieavond die u bij kunt wonen. De link hiervoor zal ook op onze website verschijnen.

Online proeflesjes

Het Geheim van het WVC

Het geheim van het WVC is een interactieve activiteit voor groep 8 leerlingen. Ze maken tijdens deze activiteit kennis met de school, volgen proeflesjes en er wordt een spannend geheim opgelost! Meld je nu aan!

  • Wanneer: Woensdag 20 januari van 09:00 tot 10:00 en vrijdag 22 januari van 09:00 tot 10:00
  • Waar: Online (via een digitale link)
  • Wie: Groep 8 leerlingen

Meld je aan door een e-mail te sturen naar: a.pijlman@sgzuidwest.nl

Lukt het niet op bovenstaande data en tijden? Neem dan vrijblijvend contact op zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.