Om jou verder vooruit te helpen en maatwerk te bieden ten behoeve van jouw ontwikkeling, word je bij ons op school begeleid door een mentor in de onderbouw en een coach in de bovenbouw.

In de brugklas krijg je naast je mentor ook brugklascoaches toegewezen. Deze leerlingen uit hogere leerjaren helpen je, samen met je mentor, wegwijs te worden in onze school en ons onderwijs. In de onderbouw volg je twee mentoruren per week, waarin het trainen van studievaardigheden aan bod komt, denk aan plannen, leerstrategie├źn en ICT-vaardigheden.

Tijdens deze mentoruren doe je ook allerlei leuke activiteiten, die bijdragen aan een fijne sfeer onderling, zodat jullie het gezellig hebben in de klas en goed kunnen leren met elkaar. In de bovenbouw werk je met een individuele coach. Samen met deze coach stel je een persoonlijk ontwikkelingsplan op. Dat is natuurlijk gericht op het behalen van je diploma, maar biedt daarnaast ruimte voor talentontwikkeling, loopbaanbegeleiding en wat jij verder belangrijk vindt.