Snel naar het formulier

Klik hier voor het aanmeldformulier en instructies, of lees hieronder de aanvullende informatie.

Aanmelden voor de 1e ronde

Vanaf zaterdag 12 februari heeft u 2 weken de tijd om uw kind aan te melden. Hoe verloopt de aanmeldprocedure? Bekijk het onderstaande filmpje van BOVO Haaglanden:

Animatie BOVO-procedure

Je kunt je aanmelden voor de brugklas van 2022-2023 op het WVC op de volgende momenten:

Zaterdag 12 februari 2022 van 10.00 tot 13.00 uur
Maandag 14 februari t/m vrijdag 18 februari 2022 dagelijks van 08:00 tot 16:30 uur
Maandag 21 februari t/m vrijdag 25 februari 2022 dagelijks van 08:00 tot 16:30 uur

Wat heb je nodig voor de aanmelding?

Wij vragen u om ons eigen aanmeldformulier met basisgegevens ook in te vullen bij aanmelding, zodat wij er zeker van zijn dat wij juiste contactgegevens van u hebben. Nadere gegevens bij definitieve inschrijving zullen wij later pas opvragen i.v.m. de AVG wetgeving.

Voor leerlingen uit Den Haag en Rijswijk:

  • Je ouder(s)/verzorger(s)
  • Je aanmeldformulier (dit heb je gekregen op de basisschool)
  • Je voorkeurslijst

Voor leerlingen buiten Den Haag en Rijswijk, zoals bijvoorbeeld het Westland of Delft:

  • Je ouder(s)/verzorger(s)
  • De unieke aanmeldcode en het advies van de basisschool
  • Wanneer je ouder(s)/verzorger(s) ook een voorkeurslijst willen opgeven (net zoals bij de leerlingen uit Den Haag en Rijswijk), dan kunnen zij dit aangeven bij de aanmelding

Hoe kun je je aanmelden:

Vul op deze pagina je gegevens in en stuur het formulier mee. Of lever de documenten op één van de bovenstaande momenten in op het WVC. Het is belangrijk dat je ouder(s)/verzorger(s) ook aanwezig zijn, zij dienen het aanmeldformulier te ondertekenen.

Als het formulier ondertekend is, krijg je een kopie mee naar huis. We zetten je gegevens direct in Onderwijs Transparant, zodat de meester of juf op de basisschool ook weet dat je je hebt aangemeld. Vanaf donderdag 7 april 2022 hoor je of je bent aangenomen op het WVC!

Heb je vragen over de aanmeldprocedure, dan kunt u contact opnemen met ons Servicepunt via 070 – 308 98 87  of wateringseveld@sgzuidwest.nl

TTO aanmelding?

Gaat het om een aanmelding voor Tweetalig Onderwijs. Geef dit dan duidelijk aan op je voorkeurslijst of op je aanmeldformulier. U kunt als 2e voorkeur eventueel op de voorkeurslijst ook WVC zonder TTO invullen zodat u verzekerd bent van een plek op het WVC.

Niveaus

Soort klas Adviezen
Reguliere klassen Mavo, mavo/havo, havo, havo/vwo, vwo
Tweetalig havo Havo en havo/vwo
Tweetalig vwo Vwo

 

Toelatingstesten tweetalig onderwijs (tto)

Een aanmelding voor tto kan alleen als uw kind een toelatingstest tto heeft gemaakt met een positieve uitslag tot gevolg. Kijk op (Aanmeldprocedure tweetalig onderwijs – Wateringse Veld College) voor meer informatie over en het aanmelden voor de toelatingstest tto.

Meer informatie vanuit de BOVO

Op https://www.bovohaaglanden.nl/voor-ouders vindt u meer informatie over de algemene inschrijfprocedure van de gemeente Den Haag .