Klassieke talen

Bij ons kun je op het vwo kiezen voor Latijn en/of Grieks. Als jij de ambitie hebt naar de universiteit te gaan, zijn deze vakken zéker aan te raden. Er is bijna geen universitaire opleiding te noemen waarbij niet één van deze twee vakken om de hoek komt kijken.

Op het WVC ligt een leuk, gevarieerd en actief programma voor je klaar dat deze oude talen nieuw leven inblaast. Een programma dat jou helpt je in de breedste zin te ontwikkelen. Als jij je gymnasiumdiploma hebt behaald, wacht er een wereld vol mogelijkheden.

Spaans

Spaans is als tweede taal van onze wereld enorm belangrijk geworden. Het wordt in tientallen landen gesproken, over alle continenten verspreid.

Het WVC biedt jou de kans om je deze prachtige taal eigen te maken. Spaans is niet alleen een examenvak bij ons; je werkt toe naar het internationaal erkende DELE-certificaat. Je zult moeiteloos je drankje bestellen tijdens je zomervakantie in Spanje. En je zult je zonder schroom redden tijdens zware onderhandelingen in jouw internationale baan.

Kom kennismaken!

Nieuwsgierig naar onze school? Kom een keer Corona proof langs! Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op: