Het is een bijzonder jaar, waarin je als groep 8 leerlingen jouw toekomstige middelbare school online moet uitkiezen. Het allerliefste hadden wij jullie tijdens een open dag of ander moment écht bij ons op school uitgenodigd om jullie te laten proeven aan onze sfeer. Maar ja… Corona… wat een pech.

Om jullie toch kennis te laten maken met onze school en jullie live onze school van binnen te laten zien en ervaren, organiseren we vanaf woensdag 19 januari tot en met vrijdag 11 februari op verschillende momenten persoonlijke rondleidingen door onze school! Afhankelijk van de regels die wij doorkrijgen, gaan jullie via een webcam of fysiek samen met een van onze docenten op pad om kennis te maken met de school, de docenten en de leerlingen. Tijdens de rondleiding is er natuurlijk volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

Wel is het de bedoeling dat je je op tijd aanmeldt voor deze persoonlijke rondleiding. Check hieronder de plekken die er zijn! We laten je kort voor de rondleiding weten of dit digitaal of fysiek is.