Het is een bijzonder jaar, waarin je als groep 8 leerlingen jouw toekomstige middelbare school online moet uitkiezen. Het allerliefste hadden wij jullie tijdens een open dag of ander moment écht bij ons op school uitgenodigd om jullie te laten proeven aan onze sfeer. Maar ja… Corona…

Om jullie toch kennis te laten maken met onze school en jullie live onze school van binnen te laten zien en ervaren, organiseren we vanaf woensdag 19 januari tot en met vrijdag 11 februari op verschillende momenten persoonlijke rondleidingen door onze school! Sinds 27 januari ontvangen we de groep 8-leerlingen voor de rondleiding fysiek in onze school en kunnen hun ouder(s)/verzorger(s) online met de rondleiding meelopen. Samen met een van onze docenten gaan jullie op pad om kennis te maken met de school, de docenten en de leerlingen. Tijdens de rondleiding is er natuurlijk volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

Wel is het de bedoeling dat je je op tijd aanmeldt voor deze persoonlijke rondleiding. Check hieronder de plekken die er zijn! Meer informatie ontvang je in de e-mailbevestiging.