Het Wateringse Veld College maakt voor innen van alle bijdragen in het onderwijs gebruik van WIS Collect. Wis Collect is een digitaal ouderportaal.

Zodra wij iets voor u klaarzetten in het digitale ouderportaal (zoals de overeenkomst ouderbijdrage) ontvangt u een email met daarin een linkje. Als u op dat linkje klikt, komt u in uw eigen digitale omgeving terecht en kunt u alle financiële zaken inzien en eventueel direct met iDEAL betalen. U maakt dus geen gebruik van een inlognaam en wachtwoord.

Op het Wateringse Veld College bieden wij, naast de reguliere havo- en vwo-opleiding, zowel een tweetalige havo- als een tweetalige vwo-opleiding aan. Hieraan zijn extra kosten verbonden. Dit bedrag is vastgesteld op € 450 en dient jaarlijks te worden betaald. Uit deze bijdrage worden de kosten voor de reizen naar Engeland, de examenkosten, workshops en overige kosten betaald. Lopende het schooljaar zult u hiervoor een aparte digitale factuur ontvangen (eveneens via het digitale ouderportaal). Deze factuur mag in termijnen betaald worden.

Kom kennismaken!

Nieuwsgierig naar onze school? Kom een keer Corona proof langs! Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op: