Wat?Wanneer?Waar?
Persoonlijk Open HuisWoensdag 19 januari tot en met vrijdag 25 februari 2022Fysiek (leerlingen) en online (ouders/verzorgers)
Extra informatieavondDinsdag 8 februari 2022 / Start: 19:00 / Eind: 20:00Online (zie onderstaand)
InformatieavondWoensdag 12 januari 2022 / Start: 19:00 / Eind: 20:00 Online (zie onderstaand)

Persoonlijk open huis

Het is een bijzonder jaar, waarin je als groep 8 leerlingen jouw toekomstige middelbare school online moet uitkiezen. Het allerliefste hadden wij jullie tijdens een open dag of ander moment écht bij ons op school uitgenodigd om jullie te laten proeven aan onze sfeer. Maar ja… Corona… Dús zijn we aan de slag gegaan met persoonlijke, alternatieve oplossingen.

Om jullie toch kennis te laten maken met onze school en jullie live onze school van binnen te laten zien en ervaren, organiseren we vanaf woensdag 19 januari tot en met vrijdag 25 februari op verschillende momenten persoonlijke rondleidingen door onze school! Afhankelijk van de regels die wij doorkrijgen gaan jullie via een webcam of fysiek samen met een van onze docenten op pad om kennis te maken met de school, de docenten en de leerlingen. Tijdens de rondleiding is er natuurlijk volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

Aanmelden is wel verplicht! Meld je hier aan >

 

Extra informatieavond 8 februari

Aanvullend op de rondleidingen en klasbezoeken organiseren we op 8 februari om 19.00 uur nog een extra informatieavond. De insteek van deze avond is vernieuwend ten opzichte van die op 12 januari. Hierdoor kunnen ook trouwe kijkers weer aanhaken.

Dit keer komen tijdens deze informatieavond onder andere een aantal van onze brugklasleerlingen aan het woord, onze zorgcoördinator, leerling coördinator én er is natuurlijk meer dan voldoende ruimte voor het live beantwoorden van vragen die via chat en WhatsApp binnenkomen.

Volg ons op 8 februari om 19.00 uur via https://youtu.be/oCnGtrN8uwY

Informatieavond 12 januari terugkijken

Op 12 januari vond vanuit de eigen studio op het Wateringse Veld College de online informatieavond plaats aan ouder(s)/verzorger(s) van groep 8-leerlingen die geïnteresseerd zijn in het Wateringse Veld College. Mario Martinus en Vanessa Keizer namen kijkers mee de school in, lieten brugklasleerlingen Joël, Dionne, Darren en Claudia aan het woord, lieten brugklasmentor Schuemie vertellen wat er zoal in de brugklas gebeurt én vertelden natuurlijk over waar we op het Wateringse Veld College voor staan.

Leerlingen worden gestimuleerd het beste uit zichzelf te halen, worden geholpen verder vooruit te komen en worden begeleid in het zelfstandig plannen en maken van keuzes. In een gezellige leeromgeving werken we met elkaar aan de ontwikkeling van het talent van de leerling en we hebben iedereen persoonlijk in beeld.

Heeft u de informatieavond gemist? Kijk hem dan terug via ons YouTube-kanaal!