Een lesdag in de brugklas - Wateringse Veld College

Een lesdag in de brugklas

Kom binnen

Loop mee met onze brugklassers!

8.45 uur: We beginnen vandaag met een instructie-uur Spaans. We krijgen een korte uitleg en leren begroetingen en eenvoudige zinnen.

9.30 uur: Tijd voor het brugklasdomein. Hier werken we onder begeleiding van de domeinmentor aan een samenwerkingsopdracht. Als het nodig is, kun je extra uitleg van de vakdocent krijgen. Fijn!

10.15 uur: Yesss, de bel gaat. Tijd voor een korte pauze.

10.30 uur: Na de pauze gaan we naar onze mentor voor de mentorles. Deze week werken we aan een opdracht over pesten en volgende week gaan we naar een toneelstuk over dat onderwerp.

12.00 uur: Lunchpauze! Een welverdiende pitstop en tijd om vrienden op te zoeken en energie bij te tanken.

12.30 uur: De pauze zit er weer op en we gaan naar de gymzaal. Hier kunnen we ons even lekker uitleven en elkaar via teamspellen uitdagen. De sfeer zit er goed in!

14.15 uur: We sluiten de dag af met een ‘wiskunde-avontuur’. Nog even onze hersenen laten kraken en puzzels ontrafelen en dan, op naar huis.

Betrouwbaar 

Een veilige leer- en werkomgeving heeft alles te maken met vertrouwen en betrouwbaar zijn. Het Wateringse Veld College hecht veel waarde aan heldere communicatie, duidelijke afspraken en een open, transparante sfeer.