Proeflessen

Open proeflessen

Kom zelf óf met de klas

Wist je dat je met mavo-, havo- én vwo-advies bij ons terecht kunt? Zit jij in groep 7 of 8 en wil je alvast ervaren hoe het op de middelbare school gaat? Wil jij weleens weten hoe het Wateringse Veld College er van binnen uitziet? Ervaar zelf de sfeer op onze school, woon verschillende lessen bij en maak kennis met andere kinderen die een kijkje komen nemen. Hartstikke leuk!

Kom zelf

Kom je graag zelf en niet met de hele klas? Tijdens de open proeflessen die we op 10 en 24 januari 2024 van 13.30 tot 15.30 uur organiseren, maak jij kennis met onze gezellige school. We vertellen je dan meer over het domeinonderwijs en de mogelijkheid om tweetalig onderwijs te volgen.

Hebben wij je met de proeflessen enthousiast gemaakt? Nodig dan je ouder(s)/verzorger(s) uit om tijdens onze open dagen op 26 of 27 januari 2024 ook een bezoekje te brengen aan onze school.

Óf kom met de klas

Wil je met (een deel van) jouw klas komen proeven bij ons domeinonderwijs?
Op 7, 15, 20, 30 november en 6 december 2023 kun je met (een deel van) jouw klas van 13.30 tot 15.30 uur komen proeven bij het voortgezet onderwijs.

Je zult zien hoe leuk het bij ons is. Het Wateringse Veld College lijkt erg groot, maar als brugklasleerling maak je bijna alleen gebruik van het brugklasdomein. Daardoor voel jij je snel thuis binnen de school.

Betrouwbaar

Een veilige leer- en werkomgeving heeft alles te maken met vertrouwen en betrouwbaar zijn. Het Wateringse Veld College hecht veel waarde aan heldere communicatie, duidelijke afspraken en een open, transparante sfeer.