Werken bij - Wateringse Veld College

Werken bij

Werken bij WVC

De leukste baan in het onderwijs

Bij het Wateringse Veld College creëren we een werkomgeving waarin medewerkers met vertrouwen, plezier en bevlogenheid goed onderwijs geven. We hebben oog voor duurzame inzetbaarheid van ons team en er heerst een cultuur waarin leren en persoonlijke ontwikkeling centraal staan.

Talentontwikkeling vinden we niet alleen belangrijk bij onze leerlingen. Daarom begeleiden we nieuwe en huidige medewerkers zorgvuldig naar een volgende stap in hun loopbaan. Scholing op maat is daarbij belangrijk. We werken hiervoor samen met de Lucas Academie, E-wise en andere aanbieders. We hebben aandacht voor elkaars talenten en zetten die waar mogelijk op school in, bijvoorbeeld in de talentstudio’s.

Kom werken bij het Wateringse Veld College

Domeinonderwijs

Domeinonderwijs staat binnen het Wateringse Veld College centraal. We werken met kleine, vaste kernteams en dat zorgt voor rust en overzicht. Door de onderwijstijd vanuit ons domeinonderwijs steeds meer op maat te geven, kunnen de secties bovendien ontwikkeltijd creëren. Ook bij de werving van nieuwe docenten staat het domeinonderwijs centraal: we zoeken mensen die dit samen met ons verder willen ontwikkelen.

Talentontwikkeling

Ieder mens heeft talenten. Bij het Wateringse Veld College vinden wij het een uitdaging om ieders talent te ontdekken en tot bloei te laten komen. We dagen leerlingen en medewerkers uit om het maximale uit zichzelf te halen.