Ouderinformatieavond - Wateringse Veld College

Ouderinformatieavond

Kijkje in de school

Van de basisschool naar de middelbare school: het is voor kinderen én hun ouder(s)/verzorger(s) een grote en belangrijke stap. Het voortgezet onderwijs is een volgende fase in de verzelfstandiging van kinderen.

Op 18 januari 2024 organiseerden wij een informatieavond voor ouders. We vertelden hen over de wijze waarop het Wateringse Veld College leerlingen in deze belangrijke periode begeleidt. Hoe laten wij wij samen met u, uw kind en ons team hun talenten tot bloei komen? Hoe wij ervoor zorgen dat leerlingen zich ontwikkelen tot wereldburgers?

We gaven de aanwezige ouders ook een kijkje in de school en lieten onze leerlingen vertellen hoe zij hun tijd hier op school beleven. We informeerden iedereen zo uitgebreid mogelijk en natuurlijk was er alle ruimte om vragen te stellen.

Samen

Samenwerken, samen leren en samen groeien: ‘samen’ is niet voor niets onze eerste kernwaarde. Bij het Wateringse Veld College staan leerlingen er nooit alleen voor en weten medewerkers zich gesterkt door een fijn en collegiaal team. ‘Samen’ is de basis van waaruit wij werken.