Ouderinformatieavond

Kijkje in de school

Van de basisschool naar de middelbare school: het is voor kinderen én hun ouder(s)/verzorger(s) een grote en belangrijke stap. Het voortgezet onderwijs is een volgende fase in de verzelfstandiging van kinderen.

Benieuwd hoe het Wateringse Veld College leerlingen in deze belangrijke periode begeleidt? Hoe wij samen met u, uw kind en ons team hun talenten tot bloei laten komen? Hoe wij ervoor zorgen dat leerlingen zich ontwikkelen tot wereldburgers?

Op 18 januari 2024 van 19.30 tot 21.00 uur vertellen wij u tijdens de informatieavond voor ouders daar graag meer over. We geven u dan ook een kijkje in de school en laten onze leerlingen vertellen hoe zij hun tijd hier op school beleven. We informeren u zo uitgebreid mogelijk en natuurlijk is er alle ruimte om vragen te stellen.

Samen

Samenwerken, samen leren en samen groeien: ‘samen’ is niet voor niets onze eerste kernwaarde. Bij het Wateringse Veld College staan leerlingen er nooit alleen voor en weten medewerkers zich gesterkt door een fijn en collegiaal team. ‘Samen’ is de basis van waaruit wij werken.