Ouderbijdrage - Wateringse Veld College

Ouderbijdrage

Wis Collect

Voor het innen van vrijwillige bijdragen maakt het Wateringse Veld College gebruik van WIS Collect. Zodra wij daar iets voor u klaarzetten, bijvoorbeeld de vrijwillige ouderbijdrage van € 85,- per schooljaar, dan ontvangt u een e-mail met een linkje. Als u op dat linkje klikt, komt u in uw eigen digitale omgeving terecht en kunt u alle financiële zaken inzien en eventueel direct met iDEAL betalen. U heeft dus geen inlognaam en wachtwoord nodig.

Gymkleding

Bij het Wateringse Veld College geldt een kledingvoorschrift voor de gymles. Elke leerling draagt hetzelfde gymshirt. Deze gymshirts worden aan het begin van het schooljaar in de eerste klas tijdens de introductieweek aan de leerlingen uitgereikt. Ook krijgen leerlingen uit de eerste klas die dit wensen een sporthoofddoek van het Wateringse Veld College.

Ben je het shirt of de hoofddoek verloren of heb je een andere maat nodig? Dan zijn deze tegen betaling verkrijgbaar bij de conciërge.

Bij de conciërge kun je ook onze Proud WVC’er-hoodie kopen.

TTO-ouderbijdrage

Onze activiteiten voor het tweetalig onderwijs (TTO) worden (deels) bekostigd door de vrijwillige TTO-ouderbijdrage. Deze bedraagt € 500,- en kan in termijnen worden betaald. In de loop van het schooljaar ontvangt u hiervoor een aparte digitale factuur via WIS Collect. Deze factuur mag u dus in termijnen betalen.