Grote opkomst open proeflesmiddag 24 januari 2023 - Wateringse Veld College

Open proeflesmiddag

25 januari 2023

Grote opkomst open proeflesmiddag op 24 januari 2023

Basisscholen kwamen van 1 november tot 20 december met een deel van de klas een middag proefles volgen bij het Wateringse Veld College. We dacht daardoor best al wat groep 8-leerlingen te hebben gesproken. De open proeflesmiddag afgelopen 24 januari was verrassend druk bezocht.

Groep 8-leerlingen van andere basisscholen wilden graag ook een kijkje komen nemen bij het Wateringse Veld College en ervaren hoe het hier op school gaat. Dat kan natuurlijk tijdens een open dag, maar nog beter kun je het ervaren tijdens de open proeflesmiddag.

Met veel plezier hebben docenten én leerlingen van het Wateringse Veld College een grote groep kinderen uit groep 8 laten ervaren hoe het er op school aan toe gaat, wie de leukste docenten zijn, wat moeilijk is en wat ze makkelijk af gaat en natuurlijk ook hoe ze het domeinonderwijs ervaren.

Tot ziens op onze open dagen!
Wie kan je nu beter vertellen hoe het er bij ons op school aan toegaat dan onze leerlingen zelf. Leerlingen uit groep 8 beleefden met veel plezier de middag en laten komend weekend tijdens onze open dagen graag aan hun ouder(s)/verzorger(s) zien hoe de school eruit ziet.