Informatieavond ouders goed bezocht - Wateringse Veld College

Informatieavond ouders goed bezocht

18 januari 2024
Kijkje in de school

Informatieavond ouders 2024

Van de basisschool naar de middelbare school: het is voor kinderen én hun ouder(s)/verzorger(s) een grote en belangrijke stap. Het voortgezet onderwijs is een volgende fase in de verzelfstandiging van kinderen.

Steeds meer mensen maken kennis met het nieuwe Wateringse Veld College. Dat merkten we ook tijdens de druk bezochte informatieavond voor ouders. Velen waren benieuwd hoe het Wateringse Veld College leerlingen in deze belangrijke periode begeleidt? Hoe wij samen met ouders, hun kind en ons team hun talenten tot bloei laten komen? Hoe wij ervoor zorgen dat leerlingen zich ontwikkelen tot wereldburgers?

De blauwe loper lag uit

Een geslaagde informatieavond

Op donderdagavond 18 januari 2024 vertelden we ouders en verzorgers tijdens de speciaal voor hen georganiseerde informatieavond daar graag meer over. We gaven hen ook een kijkje in de school en lieten onze leerlingen vertellen hoe zij hun tijd hier op school beleven. We informeerden hen zo uitgebreid mogelijk. Natuurlijk was er alle ruimte om vragen te stellen en lieten we hen zelf onze manier van onderwijs ervaren.

Kortom, de loper lag voor hen uit en het was een geslaagde avond!