Elk jaar organiseren wij hier op het WVC  ‘Be Prepared’, een cursus voor groep 8-leerlingen, met als doel ze kennis te laten maken met Tweetalig Onderwijs en de middelbare school. De cursus is ook geschikt voor leerlingen die bijvoorbeeld nog niet zo goed Engels kunnen maar wel heel graag willen leren en interesse hebben in de Engelse taal. Samen met een groep docenten en leerlingen gaan leerlingen aan de slag met een leuk en leerzaam project in het Engels. Be Prepared is een educatief, leuk en gezellig naschools programma voor uw kind.

Het gaat om zeven lessen in het Engels op woensdagmiddagen van 15:45 tot 17:15. De cursus start op woensdag 2 november en de laatste sessie is op woensdag 11 januari. U kunt uw kind t/m 11 oktober aanmelden.

Aan het einde van de aanmeldperiode ontvangt u een bevestigingsbrief met informatie over de cursus. Ook organiseren wij op 18 oktober een speciale informatieavond voor ouders vaarvoor u na aanmelding een uitnodiging zult ontvangen.

De data van de cursus zijn:

2 november / 9 november / 23 november / 7 december / 14 december / 21 december / 11 januari

Op het WVC bieden wij TTO-HAVO en TTO-VWO aan, maar alle leerlingen, ongeacht hun voorlopig advies, zijn van harte welkom om mee te doen. Aan de cursus zijn geen kosten verbonden. Met vragen kunt u een e-mail sturen naar m.martinus@sgzuidwest.nl