Ligging school

Wateringse Veld College
Missouri 1
2548 HT Den Haag

De school ligt op de rand van Wateringen, net in Den Haag. Vanuit Wateringen is de school goed met de fiets en lopend te bereiken vanaf de Kwaklaan / Hudson zijde. Vanuit Den Haag is de school te bereiken vanaf de Orlandostraat / New Yorksingel.

Auto

De school is met de auto het beste bereikbaar vanuit de Orlandostraat / New Yorksingel. Vanuit deze zijde is de parkeergarage van de school te bereiken. Er is naast de parkeergarage ook voldoende mogelijkheid tot gratis parkeren in de wijk.

Lees meer

Openbaar vervoer

De school is bereikbaar met tram 16 en bus 37 vanuit de richting Den haag Centrum. Uitstaphalte ‘Hoge Veld’ aan de Laan van Wateringse Veld.

https://goo.gl/maps/KvfHKdwZjXMqfyr26

Wanneer u de Laan van Wateringse Veld verder in de bus/tram richting af loopt en rechts de Orlandostraat in slaat, loopt u tegen de school aan.

Vanuit Rijswijk en het Westland is de school bereikbaar met bus 30. Uitstaphalte ‘De Ark’ aan de Herenstraat in Wateringen.

https://goo.gl/maps/kec9eRpioBxHDh777

Wanneer u de Herenstraat verder af loopt met de grote kerk aan uw linker kant en u links af slaat naar de Kwaklaan ziet u rechts na ongeveer 300 meter de Hudson met in het zicht de brug van de school.