Dennis de Kruif - Wateringse Veld College

Het verhaal van...

Teamleider onderbouw

Dennis de Kruif

“Het klinkt misschien als een cliché, maar op het Wateringse Veld College willen we elke dag het verschil maken voor onze leerlingen. Ik zie hier docenten met een groot hart voor kinderen en onderwijs. Mooi!”

“Een van de sterke punten van onze school vind ik de kernwaarde ‘samen’. Ik ben zelf een echte teamplayer en kan er enorm van genieten als ik zie hoe leerlingen, docenten en ouders gezamenlijk optrekken.”

“Juist op de middelbare school – voor veel kinderen best een spannende en onzekere periode – is het goed om te weten dat je er niet alleen voor staat. Die boodschap dragen wij duidelijk uit en ik merk dat leerlingen dat ook zo ervaren. We gaan hier op een fijne, positieve manier met elkaar om. En natuurlijk hebben kinderen lang niet altijd zin om naar school te gaan, maar wij doen er alles aan om er een leuke tijd van te maken.”

“Als teamleider onderbouw ben ik verantwoordelijk voor de eerste, tweede en derde klas en doe ik veel lesbezoeken. Wanneer ik weer eens een zeer inspirerende les heb bijgewoond en leerlingen met een glimlach het lokaal uit zie gaan, kan mijn dag niet meer stuk!”