Wat zijn we blij! Onlangs heeft het kabinet op advies van het RIVM aangekondigd dat er meer ruimte is voor kennismakingsactiviteiten voor leerlingen uit groep 8 en dat deze activiteiten fysiek mogen plaatsvinden. Natuurlijk is dit op basis van een aantal voorwaarden, maar wat zijn we ondertussen gewend om hier met elkaar flexibel mee om te gaan.

Daarom kunnen we nu melden dat wij op basis hiervan hebben besloten dat leerlingen uit groep 8 welkom zijn voor een fysieke rondleiding op het Wateringse Veld College!

We organiseren de rondleidingen op een manier die past bij onze school en volgens de geldende richtlijnen. Helaas is de aanwezigheid van ouder(s)/verzorger(s) hierbij niet toegestaan en vragen we alleen de leerlingen om naar de rondleiding te komen. Tijdens de persoonlijke rondleiding aan de leerlingen, bieden we hun ouder(s)/verzorger(s) aan om digitaal via Teams mee te kijken.

Daarnaast organiseren we nog een éxtra informatieavond op 8 februari om 19.00 uur. Deze informatieavond is online en te volgen via https://youtu.be/oCnGtrN8uwY. Tijdens deze informatieavond komen onder andere een aantal van onze brugklasleerlingen aan het woord, onze zorgcoördinator, leerlingcoördinator én is er natuurlijk meer dan voldoende ruimte voor het live beantwoorden van vragen die via chat en WhatsApp binnenkomen.