Ben jij op zoek naar een kleurrijke school waar voor iedereen een plek is? Een school waar je voorbereid wordt op je toekomst, waar je leert weloverwogen beslissingen te nemen en waar je steeds meer verantwoordelijkheid draagt voor je eigen, uitdagende leerproces?

Dan is het Wateringse Veld College de school die jij zoekt. Wij bieden domeinonderwijs op mavo-, havo- en vwo- niveau. Op het havo en vwo kunnen leerlingen ook kiezen voor tweetalig onderwijs. Vanaf het eerste leerjaar helpen wij je verder vooruit, zodat je stap voor stap meer zelfstandig wordt en je eigen keuzes leert maken.

Wij willen jou, samen met je ouder(s)/verzorger(s), voorbereiden op een mooie toekomst door het onderwijs af te stemmen op jouw persoonlijke behoefte om te groeien. Je volgt daarom bij ons heldere instructielessen, maar werkt ook aan projecten, praktische opdrachten en zelfstudie. Wij nodigen inspirerende gasten uit, die jou kennis laten maken met de praktijk. Daarnaast werken we op internationaal gebied samen met verschillende partijen, zodat je kunt ontdekken wat zich in de wereld afspeelt.